Bitcoin uudelleenkertymisvaiheessa, volatiliteetti on kahden vuoden matala

Institutionaalinen kiinnostus BTC: n säilyttämiseen vahvana, kun taas spot-määrä on edelleen erittäin alhainen.

Viikonloppuna Bitcoinin hinta alkoi liikkua pohjoiseen ja nousi noin 10 400 dollarista yli 10 700 dollariin. Kaupankäynti tällä hetkellä vihreällä, mutta vain 824 miljoonan dollarin todellinen volyymi ei tarjoa luottamusta.

Vaikka spot-pörssien volyymi on pieni, institutionaalinen kiinnostus Bitcoiniin on „vilkkunut voimakkaasti 27. heinäkuuta, päivästä, jona se kävi läpi 10 000 dollaria“.

Myös vain pieni prosenttiosuus vihreistä on riittänyt kuljettamaan loput salausmarkkinoista sen mukana. Harvinaisessa voittojen sarjassa XRP nousi yli 8%.

Tämä positiivinen kehitys kaikilla markkinoilla on seurausta presidentti Donald Trumpin toipumisesta koronaviruksen saamisen jälkeen.
BitMEX-kertomus

Markkinat yrittävät toipua viime viikon BitMEX-tapahtumasta. Suosittujen johdannaisalustojen rikosoikeudellisten syytteiden seurauksena pörssistä on vedetty yli 45 000 BTC: tä.

BitMEXin Bitcoin-saldo on pudonnut 120 000: een, laskua 27%.

Päivänä, jolloin uutiset CFTC: n rikosoikeudellisista syytöksistä tulivat, pörssi koki tähän mennessä suurimman negatiivisen nettovirran, koska 44 000 BTC: tä nostettiin. Lähes 30% heistä siirrettiin Binancelle ja Geminiille yhtä suurina määrinä.

Sillä välin 24% kaatuneen pörssin avoin korko pysyy 43 kB: n eli noin 456 miljoonan dollarin tasolla – tasoa ei ole nähty toukokuun 2020 jälkeen.

BitMEX: n lisäksi toinen markkinoiden asialistan kärjessä oleva tarina on volatiliteetti, johon markkinaosapuolet altistuvat tulevina viikkoina ennen Yhdysvaltain vaaleja.

Liian mukava?

Bitcoinin 180 päivän volatiliteetti on pudonnut alimmalle marraskuusta 2018 lähtien, saavuttaen 23 kuukauden matalan tason, mikä osoittaa, että BitMEXin huolestuttavat uutiset eivät ole enimmäkseen häirinneet markkinoita. Denis Vinokourov, Bequant, totesi,

„Implisiittinen vol pysyy hyvin sisällytetty ja jopa vinous profiili, sekä Bitcoin ja Ethereum, osoittaa merkkejä vakauttamisesta. Markkinat ovat hyvin täynnä, ja on vaikea nähdä, miten tämä muuttuu, varsinkin kun koko likviditeettitarjonta riippuu halpasta likviditeetistä (Bitcoin) ja DeFi-alustojen tuottotarjouksista (selkärangana Ethereum). “

Viimeisen parin viikon aikana Bitcoin selviytyi useista negatiivisista uutisista, jotka muuten olisivat kaataneet digitaalisen omaisuuden hinnan – ensin KuCoin-hakkeri menetti 281 miljoonaa dollaria asiakasvaroja ja sitten BitMEX, ja seuraavana päivänä uutiset Trumpista, joka testasi koronaviruksen positiivisen. Kauppias ja ekonomisti Alex Kruger sanoi,

„On ollut vaikuttavaa, kuinka vähän bitcoinia on liikkunut koko tämän Trumpin koettelemuksen aikana sekä Bitmex-CFTC -uutisten aikana. Vol-myyjät saavat liian mukavan. „

Tämä voi myös tarkoittaa, että bitcoin on uudelleenkeruumoodissa. Analyytikko Cole Garner toteaa,

„Binanssi 2800 BTC: n myyntiseinällä 11 000 dollarilla. Pysäyttämätön voima kohtaa kiinteän kohteen. Tervetuloa uudelleenkertymiseen. „