Litecoins Charlie Lee ger BTC- och LTC-prisförutsägelser i slutet av året

Alla som har investerat i Litecoin 2020 har fått ta det på hakan under större delen av året. Den sjunde största kryptovalutan baserat på marknadsvärde såg sitt marknadsvärde i grund och botten till hälften från februari-nivåerna, när den handlades till cirka 80 dollar, till de låga 40 dollar i mitten av sommaren. Nu svävar det på ungefär $ 61, och LTC-priset håller sig. Och om du frågar Litecoins skapare Charlie Lee, såväl LTC som Bitcoin Billionaire kan fortfarande ha en viss bana för tillväxt i år.

Litecoins Charlie Lee ger BTC- och LTC-prisförutsägelser för året

Vilken skillnad en månad kan göra, eftersom augusti var snäll mot myntet, som Lee skapade för att vara silver till bitcoins guld. Lee är också ökänd för att lossa alla sina LTC-innehav under kryptovalutatjockkörningen 2017 nära LTC-pristoppen.

Under tiden förlorade Litecoins senaste prisomgång inte Litecoin Foundation, som verkar ha tagit årets berg-och dalbana i steg, efter att ha nyligen twittrat

Bitcoin’s Rising Tide

Ett stigande tidvatten lyfter alla båtar, och bitcoin anses allmänt vara i en hausseartad cykel, även om priset har sjunkit under den psykologiskt viktiga $ 12.000-nivån. Litecoin skäms inte för att åka på bitcoins coattails, med tanke på att den gjordes med samma kod som Bitcoin blockchain. För Litecoin har det också funnits andra katalysatorer på senare tid, såsom Grayscale Investments som meddelar att dess Litecoin Trust (LTCN) är live och tillgängligt för handel för ackrediterade investerare på OTC-marknaderna.

Lee deltog nyligen i en intervju med Ben Askren, pensionerad MMA-fighter och värd för Funky Crypto Podcast . På videon uppgav Lee att vissa människor varnar för att LTC-priset kommer att gå till noll, men han hävdar att det inte kommer att göra det.

Om du frågar näringsidkaren Marc Principato på GreenBridge Investing beror Litecoins öde på vad BTC-priset gör. Han twittrade nyligen ,

”Litecoin är på en tuff plats. Platsen gynnar en falsk ut precis som Bitcoin, MEN ljuset är en inre barinställning. En paus på 69 och leder den här saken till mitten av 70-talet så länge Bitcoin samarbetar. ”